کیک مرغ یکی از پیش غذاهایی است که به دو شیوه گرم و سرد تهیه میشود. کیک مرغ گرم و سرد از نظر مواد اولیه و شیوه آمادهسازی با یکدیگر تفاوت زیادی دارند. کیک مرغ سرد که قصد داریم دستور تهیه آن را در این مطلب مرحله به مرحله به شما آموزش بدهیم، متداولتر از کیک مرغ گرم است.
این غذا انتخاب بسیار مناسبی برای سرو در مهمانیها و جشنهای شما می باشد. این غذا نوعی ساندویچ مرغ می باشد که به روشهای مختلف و با مواد اولیه متنوع و دلخواه، متناسب با سلیقه خودتان میتوانید تهیه کنید. به دلیل ظاهر کیک مانند این خوراک به آن کیک مرغ میگویند. کیک مرغ سرد شباهت زیادی به سالاد الویه دارد. برای یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.
آنچه خواهیم خواند:
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ برای 6 نفر
- سینه مرغ 2 عدد
- جعفری خردشده نصف لیوان
- پیازچه خردشده یک لیوان
- گردو خردشده یک لیوان
- خیارشور خردشده نصف لیوان
- سس مایونز یک لیوان
- ماست چکیده نصف لیوان
- پنیر خامهای به مقدار لازم
- نان تست یک پکیج
- تربچه یا کرفس خردشده نصف لیوان (درصورت دلخواه)
- پیاز متوسط یک عدد
- نمک و فلفل به میزان کافی
آمادهسازی مواد مورد نیاز برای تهیه کیک مرغ
- برای شروع تهیه کیک مرغ، ابتدا باید فیله مرغ ها را بشویید و داخل یک قابلمه با آب کافی روی شعله اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید. پس از آن، کف روی آب را با قاشق جمع کنید و پیاز خردشده، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در ادامه صبر کنید تا مرغ به خوبی بپزد. برای پخت مرغ باید چیزی در حدود 25 الی 20 دقیقه صبر کنید.
- در حین پخت مرغ، جعفری، خیارشور، گردو، تربچه یا کرفس و پیازچهها را ریز خرد میکنید.
- پس از اینکه مرغ ها خوب پخته شدند، آنها را درون بشقاب بگذارید تا سرد شوند. سپس با کمک چنگال خردشان کنید تا با سایر مواد به خوبی مخلوط شوند.
- در یک کاسه سس مایونز، ماست چکیده و پنیر خامهای را با میزان کافی از نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را بیرون از یخچال بگذارید تا دمای آن به دمای محیط برسد و موقع تهیه کیک مرغ، با مواد به خوبی ترکیب شود و با نان تست به خوبی ترکیب شود.
- روی یک تخته، دور تا دور نان تست ها را که برشته می باشند را با دقت و تمیز برش بزنید. بهتر است چندتا نان را روی هم بگذارید سپس با چاقوی مخصوص برش نان، آن ها را برش بزنید. به این ترتیب به راحتی میتوانید نانها را به یک اندازه برش بزنید.
ترکیب کردن مواد
- مقدار کافی از سسی را تهیه کردید با مواد خردشده مخلوط کنید تا حالتی خمیری پیدا کند و مواد کاملاً با سس ترکیب شود.
- در این مرحله با توجه به فرمی که میخواهید کیک مرغ به آن شکل باشد، ظرف دلخواه خود را انتخاب کنید. دقت کنید ظرفی که انتخاب میکنید. باید بدون لبه باشد. زیرا لبه ظرف، مانع از تزیین دیواره کیک می شود و در هنگام برش و سرو کیک مرغ، کار شما سخت میشود.
- یک لایه از نان تستی که قبلاً دور آنها را برش زدیم کف ظرف میچینیم، کمی از ترکیب سس، ماست و پنیر خامهای را روی نان پهن کنید. سپس مخلوط مرغ و باقی مواد را روی نانها بگذارید و سطح آن را به کمک قاشق صاف کنید و باز روی آن یک لایه نان تست قرار دهید. این روند را تا به دست آمدن حجم کیک دلخواه تکرار کنید.
- لایه آخر کیک مرغ، بهتر است با مواد سس ترکیب شود تا شکاف بین نان تستها را بپوشاند. سطح کیک و دور تا دور آن را با ترکیب مایونزی که تهیه کردید به کمک قاشق، بپوشانید تا کاملاً یک دست و صاف شود.
تزیین کیک
بعد از آن که کیک مرغ را تهیه کردید، نوبت به تزیین آن میرسد. برای تزیین این غذا میتوانید از انواع سبزیجات، آجیل یا حتی میوه هایی مثل انگور یا سیب استفاده کنید. علاوه بر این شما میتوانید طعمهای دلخواه دیگری مثل میگو و سایر مواد را نیز امتحان کنید.