جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

طرز تهیه پاستا کاربونارا ایتالیایی خانگی

تصویر نویسنده

اگر از طرفداران غذاهای لذیذ ایتالیایی باشید حتما تاکنون این پاستای لذیذ و فوق العاده را در یک شب بیاد ماندنی دریک رستوران شیک و مجلل سرو کرده‌اید. پاستا کاربونارا (Carbonara Pasta به انگلیسی و Pasta alla carbonara به ایتالیایی) که از خوراک‌های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار کشور ایتالیای به حساب می‌آید، در میان تمام کشورها طرفداران خودش را دارد. ما در این محتوا قصد داریم به شما طرز تهیه پاستا کاربونارا ایتالیایی را به  طور کامل به شما آموزش دهیم. شما می‌توانید این پاستای خوشمزه و لذیذ را به سادگی در منزل خود تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده از آن لذت ببرید.

در این محتوا همراه دوو باشید تا طرز تهیه‌ی پاستا کاربونارا را به شما آموزش دهیم. اما پیش از آن بیایید تا نگاهی به تاریخچه‌ی این غذای لذیذ بیندازیم.

پاستا کاربونارا مظهر غذاهای خوشمزه در کشور ایتالیا

آنچه خواهیم خواند:

تاریچه‌ی پاستا کاربونارا

تاریخچه پیدایش پاستا کاربونارا

پاستا کاربونارا یک غذای کلاسیک و جذاب در دنیای آشپزی به سبک ایتالیایی است. این غذا دارای تاریخچه‌ای غنی و طعمی وسوسه کننده می‌باشد که علاقه‌مندان به غذا را در سرتاسر جهان مجذوب و شیفته‌ی خود کرده است. تاریخچه این غذا کمی نامشخص است و تئوری های مختلفی در مورد چگونگی پیدایش این غذای نمادین ایتالیایی وجود دارد. یکی از اصلی ترین نظریه هایی که در رابطه با تاریخچه‌ی این غذا وجود دارد این است پاستای کاربونارا به زمان رم پس از جنگ  جهانی دوم باز می‌گردد، جایی که مردم محلی رم با استفاده از مواد اولیه در دسترس مانند تخم‌مرغ، بیکن پنیر پکورینو رومانو، و فلفل سیاه غذا درست می‌کردند. نام “کاربونارا” اغلب با واژه‌ی “کربن” به معنای زغال سنگ مرتبط است که دلیل این ارتباط نیز به خاطر محبوبیت بالای این غذا در میان کارگران زغال سنگ ایتالیایی است.

دو تئوری مطرح در زمینه پیدایش پاستای کاربونارا

با اینکه این تئوری که در پاراگراف رایج ترین تئوری موجود برای پیدایش پاستا کاربونارا است، اما لازم به ذکر است که منشا واقعی پاستا کاربونارا هنوز مشخص نیست و تا به امروز میان مورخان مواد غذایی اختلاف عقیده وجود دارد.

برخی معتقدند که کاربونارا ریشه قدیمی‌تری دارد و به سال‌های 1839 میلادی بر می‌گردد. دلیل این ادعا نیز، به علت تهیه غذایی در این سال است که شباهت بسیار بالایی به پاستای کاربونارا دارد. غذایی که در این سال تهیه شد و با نام ایتالیایی pasta alla gricia یا با نام انگلیسی grilled pasta یا پاستای کبابی شناخته شد. ترکیبات پاستای کبابی تا حد بسیار زیادی شبیه به پاستای کاربونارا بوده و در آن از ورقه‌ی ماکارونی با بیکن، پنیر و فلفل استفاده می‌شد. به دلیل شباهت بسیار زیادی که این دو غذا باهم دارند، برخی معتقدند که پاستای کاربونارا در واقع همان پاستای کبابی است که برای اولین بار در سال 1839 میلادی تولید شد.

در حالی که برخی دیگر ایجاد آن را با نفوذ آمریکا در ایتالیا پس از جنگ جهانی دوم مرتبط می دانند. فقدان مدرک و شواهدی قطعی برای پیدایش این غذای فوق العاده به رمز و راز این غذای کلاسیک ایتالیایی می‌افزاید. در هر صورت، این دستور غذا در اواسط قرن بیستم رایج شد و امروزه، پاستای کاربونارا به عنوان نماینده محبوب غذاهای ایتالیایی و همچنین به عنوان یک نمادی سمبلیک و  ارزشمند در میان غذاهای ایتالیایی تبدیل شده است.

حال زمان آن فرا رسیده که به تهیه لیست مواد لازم جهت تهیه پاستای کاربونارا اصیل ایتالیایی را بگوییم و در ادامه‌ی آن طرز تهیه‌ی آن را به قدم به قدم آموزش دهیم؛ پس با ادامه‌ی این محتوا، همراه دوو باشید.

مواد لازم جهت آماده‌سازی پاستا کاربونارا

مواد لازم جهت آماده‌سازی پاستا کاربونارا

  • 400 گرم پاستا (به صورت اسپاگتی یا نواری)
  • 150 گرم بیکن 98 درصد گوشت
  • 200 گرم قارچ ورقه‌شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیمانه خامه (اختیاری)
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 فنجان پنیر پکورینو رومانو (پنیر شیر گوسفند)، رنده‌شده
  • فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده
  • یک حبه سیر برای عطر و طعم بیشتر
  • نمک (برای آب پاستا)
مراحل آماده سازی پاستا کاربونارا

مراحل آماده‌سازی پاستا کاربونارا ایتالیایی

حال نوبت به آماده‌سازی پاستا کاربونارا رسیده‌است. برای اینکه یک پاستای خوشمزه‌ی بی عیب و نقص داشته باشید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

مرحله اول: آماده‌سازی پاستا کاربونارا

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و سپس آن را روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. در این حین، مقداری نمک به آب در حال جوش اضافه نمایید. هنگامی که آب به جوش آمد، پاستاها را داخل آب بریزید و حدودا 10 الی 15 دقیقه بپزید تا خوب نرم و مغزپخت شوند. پس از آن‌که پاستا آماده شد، آن را آب کشی کنید اما حتما حدود یک سوم آب را در یک ظرف نگه دارید.

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد پاستا کاربونارا

ابتدا حبه سیر را به کنید سپس 2 قاشق کره را در یک ماهیتابه با حرارت کم، روی اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس حبه سیر له شده را با 200 گرم قارچ‌های ورقه‌شده را به همراه کره تفت دهید. پس از چند دقیقه، مقداری آبلیمو روی قارچ‌ها بریزید و همه‌ی مواد را به خوبی تفت بدهید.

مرحله سوم: آماده‌سازی سس خوشمزه‌ی پاستا کاربونارا

در یک کاسه، هر 3 تخم مرغ را بریزید و خوب آن‌ها را هم بزنید تا زرده و سفیده‌ی تخم مرغ به خوبی با یکدگیر ترکیب شوند و یکدست شوند. در ادامه، 1 پیمانه خامه را به همراه 1 فنجان پنیر پکورینو رومانو رنده‌شده را با نمک و فلفل به تخم مرغ‌ها اضافه کرده تا خوب بایکدیگر مخلوط شوند. سس شما آماده‌ی ترکیب شدن با پاستای شما می‌باشد.

ترکیب تمام مواد پاستا کاربونارا

مرحله چهارم: مواد را باهم به خوبی ترکیب کنید

شما در این مرحله باید 150 گرم بیکن را کاملا خرد کنید. پیشنهاد می‌کنیم تا این بیکن‌ها را به صورت نواری یا قطعات مربعی خرد کنید. پس از اینکار، سس آماده شده در مرحله‌ی قبل را با بیکن و پاستای آماده شده و آب پاستا که هنگام آبکشی کنار گذاشته بودید را داخل یک ماهیتابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مخلوط به غلظت مورد نظر دست پیدا کند. توجه داشته باشید که غلظت سس پاستا کاملا به سلیقه‌ی شما بستگی دارد.

مرحله پنجم: سرو پاستا کاربونارا

پاستای شما حاضر است، آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. شما می‌توانید برای تزئین پاستای خود، مقداری دیگر پنیر رنده‌شده را به همراه جعفری و رزماری و تعدادی گوجه گیلاسی آن را تزئین کنید. نوش جان!

نکات مهم برای تهیه پاستا کاربونارا ایتالیایی

نکات مهم تهیه پاستا کاربونارا

  • برای تجربه‌ی طعم اصیل ایتالیایی پاستا کاربونارا تا جای امکان از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید.
  • هنگام آماده‌سازی سس پاستا حتما به یکدست شدن غلظت سس توجه داشته باشید و توجه کنید تمام مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
  • شما می‌توانید مقدار پنیر و فلفل را با توجه به سلیقه‌ی خود تغییر دهید.
  • توجه داشته باشید آبی که در هنگام آبکشی پاستا نگهداری می‌کنید، در قوام سس پاستا کاربونارا در مرحله‌ی ترکیب تمام مواد، از اهمیت زیادی برخوردار است. پس حتما یک سوم آب پاستا را هنگام آبکشی نگهداری کنید.
  • تخم مرغ به عنوان یکی از اجزای اصلی سس پاستا کاربونارا، نقش مهمی در عطر و طعم و قوام سس خامه‌ای پاستا ایفا می‌کند. در حقیقت، ترکیب تخم مرغ با پنیر پکورینو رومانو و فلفل سیاه رمز جادویی سس خامه‌ای و خوش طعم پاستا کاربونارا می‌باشد.
  • توجه داشته باشید که استفاده از خامه در سس پاستا کاربونارا اختیاری است و جهت خوش طعم شدن پاستا استفاده شده و بخشی از دستور غذای اصیل ایتالیایی نیست. حالت خامه‌ای مورد نظر برای این پاستا، از ترکیب تخم‌مرغ، پنیر و افزودن آبی که در مرحله آبکشی پاستا نگهداری کردید حاصل می‌شود اما بدون شک، خامه سس خوشمزه‌تری را به وجود می‌آورد.
نکات و ترفندهای خوشمزه تر شدن پاستا کاربونارا

نتیجه‌گیری و جمع‌بندی

همانطور که قبلا گفتیم، پاستا کاربونارا مانند پیتزا و اسپاگتی، به عنوان یکی از سمبل‌های کشور ایتالیا به حساب می‌آید. اگر که از طرفداران پاستا و اسپاگتی هستید، حتما این پاستای لذیذ را امتحان کنید. شما می‌توانید این غذای لذیذ ایتالیایی را به سادگی در منزل خود تهیه کنید و از سرو آن بی‌نهایت لذت ببرید. پاستا کاربونارا حال و هوای ایتالیا را به منزل شما هدیه می‌دهد.

مدت زمان مطالعه: 5 الی 7 دقیقه

اشتراک گزاری

مطالب پیشنهادی

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات سربرگ در بخش منوی موبایل مشخص کنید.
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.