جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

طرز تهیه استیک با سس قارچ خانگی

تصویر نویسنده

استیک با سس قارچ، یکی از لذیذترین و پر طرفدارترین غذاهای جهان می باشد. ترکیب بی نظیری از گوشت قرمز به همراه سس خامه ای قارچ می تواند لذت سرو غذا را به حد اعلا برساند. در این مقاله قصد داریم به آموزش طرز تهیه استیک با سس قارچ خانگی و خوشمزه بپردازیم. با ما همراه باشید تا با نحوه ی تهیه ی این غذای فوق العاده به بهترین شکل ممکن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه استیک لذیذ

مواد لازم برای تهیه استیک لذیذ

فیله گوشت گوساله 400 گرم
نمک و فلفل قرمز و سیاه به میزان دلخواه
سه حبه سیر تازه
2 قاشق غذاخوری روغن
کره 25 گرم
ادویه های دلخواه به میزان لازم
ادویه نرم کننده گوشت ( تندرایزر) به میزان دلخواه
اندکی رزماری جهت خوش عطر و بو کردن استیک
سیب زمینی و هویج و کلم بروکلی برای دورچین غذا

مواد لازم برای تهیه سس قارچ خامه ای خوش عطر و طعم

7 عدد قارچ متوسط یا بزرگ
3 یا 4 شاخه پیازچه ی تازه
25 گرم کره
پودر آویشن و فلفل قرمز و سیر به میزان دلخواه
1 استکان شیر پرچرب
2 قاشق غذا خوری خامه

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ خامه ای خوش عطر و طعم

مراحل تهیه استیک با سس قارچ

مرحله ی اول مزه دار کردن گوشت

برای تهیه یک فیله استیک درجه یک باید از گوشت فیله ی گوساله را از وسط آن برش هایی به قطر 4 سانتی متر بزنید. سپس آن را با گوشت کوب به آرامی بکوبید تا کمی نرم تر شود. سپس مقداری روغن را با نمک و فلفل قرمز و سیاه و نصف سیرها و ادویه نرم کننده گوشت (تندرایزر) را به صورت مخلوطی خمیری شکل در بیاورید و فیله ی گوساله را با آن مزه دار کنید. پس از آن گوشت را داخل یخچال قرار دهید و بگذرید حدود 3 ساعت مواد خوب به بافت گوشت نفوذ کند و آن را مزه دار کند.

مرحله ی دوم پخت فیله استیک خوشمزه

پس از آنکه گوشت به خوبی مزه دار شد، ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز با شعله ی متوسط قرار دهید و مقداری روغن را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا مقداری حرارت ببیند. سپس فیله گوشت استیک را داخل آن قرار دهید و برای 6 دقیقه هر طرف را تفت می دهیم. در این حین، برای هر سمت فیله ی استیک مقداری کره را به همراه رزماری و سیر و پودر ادویه جات دلخواه را روی هر سمت گوشت آغشته نمایید. پس از پخت فیله استیک به اندازه ای که مد نظرتان می باشد پخته شد، آن را روی بشقاب مد نظر جهت سرو قرار دهید. حال باید سس قارچ را تهیه کنید و به آن بیفزایید.

مراحل تهیه استیک با سس قارچ
مرحله چهارم آماده سازی دورچین خوشمزه ی استیک با سس قارچ

مرحله ی سوم تهیه ی سس قارچ معطر و لذیذ

ابتدا قارچ هارا خوب بشویید و آب آن را بگیرید. سپس آن ها را به صورت ورقه های نازک برش دهید و بعد با کره و و مقداری روغن در ماهیتابه با شعله ی کم تفت دهید. پیازچه و مابقی سیرها را رنده کنید و به مخلوط قارچ و کره اضافه کنید. چند دقیقه بعد خامه و و شیر را به مخلوط خود اضافه نمایید. کمی که تفت دادید، پودر آویشن و فلفل قرمز و سیر را به اضافه کنید سپس تا میزانی که می خواهید سس شما غلیظ شود، صبر کنید. سس قارچ شما حاضر است می توانید آن را روی استیک خود بریزید.

مرحله چهارم تهیه ی دورچین خوشمزه ی استیک با سس قارچ

سیب زمینی و هویج را به صورت خلال یا حتی به صورت قسمت های بزرگ تر برش دهید و در ماهیتابه سرخ کنید. سپس بروکلی ها را در انتهای کار که سیب زمینی ها و هویج ها آماده شدند به ماهیتابه اضافه کنید و کمی هم آن ها را تفت دهید فقط اگر می خواهید بروکلی ها خیلی نرم نشوند، آن را با حرارت زیاد تفت ندهید. حال تمامی مواد شما حاضر می باشد؛ دورچین ها را دور بشقاب استیک با سس قارچ قرار دهید و از غذای فوق العاده خوشمزه ی خود لذت ببرید.

اشتراک گزاری

مطالب پیشنهادی

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات سربرگ در بخش منوی موبایل مشخص کنید.
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.