جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

معرفی غذاهای محبوب کره‌ای

تصویر نویسنده

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صنعت توریسم در سرتاسر جهان، مردم به راحتی می توانند به تمام کشورها سفر کنند و با فرهنگ و سنت های آن کشور آشنا بشوند. کره‌ی جنوبی کشوری است با فرهنگ و سنن غنی و کهن، که قدمت آشپزی در آن به هزاران سال قبل باز می گردد. در این مقاله قصد داریم به معرفی سه غذای محبوب کره‌ای  بپردازیم. سپس در ادامه‌ی این محتوا، به آموزش تهیه‌ی این غذاها خواهیم پرداخت.

کیمچی غذای کره‌ای

معرفی محبوب ترین غذای کره‌ای  کیمچی (Kimchi)

کیمچی، یک خوراک فوق العاده می باشد که در صدر فهرست پرطرفدارترین غذای کره‌ای به شمار می آید. کیمچی به قدری لذیذ و خوشمزه می باشد که شهرت آن جهانی می باشد. در دستور پخت این غذا، از انواع سبزیجات تازه و ادویه‌جات معطر استفاده می شود. کره‌ای ها برای تهیه کیمچی از از بائچو (نوعی کلم چینی) و فلفل قرمز استفاده می کنند. کیمچی به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا و حتی به عنوان ترشی در کنار غذا میل می شود. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه‌ی این خوراک خوشمزه آشنا می شویم.

مواد لازم جهت تهیه کیمچی 

مواد لازم برای تهیه کیمچی به شرح زیر می باشند:

کلم چینی یک عدد

پیازچه خلالی یک پیمانه

ترب سفید ورقه ای یک پیمانه

پودر فلفل چیلی به میزان دلخواه

نمک نصف پیمانه

سیر دو حبه

زنجبیل خرد شده یک قاشق مربا خوری

آب یک پیمانه

طرز تهیه کیمچی غذای محبوب کره‌ای

طرز تهیه کیمچی، غذای محبوب کره‌ای

در مرحله اول، ابتدا کلم چینی را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس هر نیمه را با آب خنک شستشو دهید. دقت کنید که در حین شستشوی کلم چینی، برگ های آن از هم دیگر جدا نشود.

سپس، لابه لای برگ های کلم چینی، نمک بپاشید و به مدت 3 ساعت آن را در دمای محیط بگذارید تا کلم آب بیندازد و نرم شود. در این هنگام، داخل یک ظرف، آب، زنجبیل، پیازچه، ترب، سیر و پودر چیلی با هم دیگر مخلوط به خوبی مخلوط کنید تا سس خوشمزه ی کیمچی حاضر شود. پس از اینکه سه ساعت گذشت، کلم چینی را به آرامی آبکشی نمایید.

در مرحله آخر، با آرامی و لطافت برگ های کلم را کمی از یکدیگر باز کنید و سپس از سس مورد نظر در میان آن ها بریزید. پس از این مراحل، کیمچی را دو روز داخل ظرفی درب دار و در دمای محیط قرار بدهید و پس از این زمان، آن را داخل یخچال قرار دهید. پس از آن می توانید از کیمچی خوشمزه خود لذت ببرید.

معرفی جاجانگمیون غذای محبوب کره‌ای

معرفی جاجانگمیون (Jajangmyeon) پرچم دار لیست محبوب ترین غذای کره‌ای

جاجانگمیون (Jajangmyeom) یا نودل با سس سیاه، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذای کره‌ای-چینی می باشد. این غذا به نحوی سرو می شود که مطابق با سلیقه‌ی همگان می باشد. کافی است شما از دوستداران پاستا و ماکارونی باشید، این غذا برای شما یک ضیافت آسیایی دلچسب می باشد. این غذا در عین خوشمزگی، طرز تهیه‌ی ساده ای دارد و سریع تهیه می شود. دلیل نام گذاری این غذا به “نودل سیاه” به این خاطر است که سس خوشمزه‌ی این غذا، به دلیل ترکیباتی که دارد به رنگ مشکی می باشد. به همین دلیل هنگامی که این سس را با پاستا مخلوط می کنید، پاستا سیاه رنگ می شود. شما می توانید به سادگی این غذای خوشمزه را در منزل خودتان تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه جاجانگمیون

مواد لازم برای تهیه جاجانگمیون به شرح زیر می باشند:

  • یک بسته نودل مخصوص جاجانگمیون
  • نیم کیلو گرم گوشت گوساله خرد شده به صورت مربعی
  • ترب سفید کره‌ای ورقه ای یک فنجان 
  • یک فنجان کدوی ورقه ای
  • سیب زمینی ورقه ای یک فنجان
  • نصف فنجان پیاز خرد شده
  • سه قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • سه چهارم فنجان و یک قاشق غذاخوری از رب لوبیای سیاه کره‌ای چانجانگ (Chunjung)
طرز تهیه جاجانگمیون
  • دو قاشق غذاخوری پودر نشاسته سیب زمینی
  • یک قاشق چایی خوری روغن کنجد
  • نصف فنجان خیار خلالی برای تزئین روی نودل

نکته مهم: نوع نودل و استفاده از رب لوبیای سیاه کره‌ای چانجانگ در طعم و عطر این غذا بسیار مهم و حیاتی می باشد و توصیه می شود که حتما از مواردی که درقسمت قبل ذکر شد، استفاده کنید. برای تهیه این مواد، حتما از فروشگاه های کره‌ای در سطح شهر خریداری نمایید. اگر دسترسی به این مغازه ها برای شما دشوار می باشد، می توانید به صورت آنلاین مواد مورد نیاز خود را تهیه نمایید.

طرز تهیه جاجانگمیون

مرحله اول: پخت اولیه مواد جاجانگمیون

در مرحله اول ماهیتابه را روی گاز با شعله متوسط قرار بدهید و کمی صبر کنید تا ماهیتابه گرم شود. در ادامه یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی داخل ماهیتابه بریزید و بعد از آن گوشت قرمز را به مدت 5 دقیقه تفت بدهید. پس از آنکه سطح گوشت طلایی شد، آن را از روی حرارت بردارید. سپس مابقی روغن ها را دور بریزید.

حال زمان آن است که ترب سفید را در همان ماهیتابه همراه با گوشت به مدت یک دقیقه تفت دهید. پس از این کار، کدو و پیاز و سیب زمینی را اضافه کنید و به مدت 3 الی 4 دقیقه دیگر تفت بدهید. این کار را تا زمانی ادامه دهید تا زمانی که سیب زمینی ها شفاف شوند. حال مواد داخل ماهیتابه را به اطراف ماهیتابه ببرید به شکلی که در وسط آن فضای خالی ایجاد گردد.

در وسط ماهیتابه دو قاشق روغن گیاهی بریزید و سپس به اندازه یک چهارم فنجان سس لوبیای سیاه چانجانگ را در آنجا بریزید و به مدت یک دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا سرخ شود. حال تمام مواد داخل ماهیتابه را با هم مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه آن ها را تفت دهید. سپس باید دو فنجان آب به ماهیتابه اضافه کنید و زمانی برای به جوش آمدن آب و مواد داخل ماهیتابه اختصاص دهید. پس از آنکه آب به جوش آمد، درب ماهیتابه را قرار دهید و اجازه بدهید تا مواد به مدت 10 دقیقه بپزند.

طرز تهیه جاجانگمیون

مرحله دوم: اضافه کردن ترکیبات نهایی جاجانگمیون

پس از گذشت ده دقیقه، درب ماهیتابه را بردارید و کمی از مزه سیب زمینی و ترب را بچشید. در صورتی که مواد به خوبی تهیه شوند، اکنون زمان آن است که ترکیب نشاسته و آب و شکر را به آرامی اضافه نمایید. برای درست کردن ترکیب نشاسته کافی است که پودر نشاسته سیب زمینی را با یک چهارم فنجان آب و یک قاشق مربا خوری شکر در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. پس از تهیه‌ی ترکیب نشاسته، آن را در ماهیتابه بریزید و همه مواد را هم بزنید تا به خوبی با سایر مواد ترکیب شوند.

پس از آنکه تمام مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شدند، روغن کنجد را به این ترکیب اضافه کنید و بعد از اینکار، ماهیتابه را از روی گاز بردارید.

مرحله سوم: تهیه نودل خوشمزه‌ی کره‌ای

برای تهیه‌ی نودل، ابتدا قابلمه را پر از آب کنید و روی گاز قرار دهید. پس از آن که آب به جوش آمد، نودل را به داخ آب قرار دهید و 5 دقیقه صبر کنید تا نرم شود. سپس نودل ها را با آب سرد آبکشی نمایید. در نهایت، نودل ها را داخل کاسه بریزید و مابقی سس لوبیای سیاه چانجانگ را روی نودل ها بریزید. برای تزئین نودل، شما می توانید از خلال و یا برش های نازک خیار استفاده نمایید. اکنون می توانید از جاجانگمیون خوشمزه‌ی خود لذت ببرید.

معرفی پات بینگسو (PATBINGSU) دسر یخی کره‌ای

پات بینگسو از معروف ترین و خوشمزه ترین دسر های کره‌ی جنوبی به حساب می آید که شهرت آن جهانی می باشد. این دسر از‌ یخ و تاپینگ های شیرین تهیه می شود. در اقصی نقاط کره‌ی جنوبی این رسم وجود دارد که مردم پس از صرف غذای اصلی خود، یک کاسه پر از یخ و شیر غلیظ و میوه های مختلف و لوبیای قرمز بخورند. قدمت این دسر خوشمزه به دوره حکومت چوسان بر می گردد. اولین نسخه این دسر خوشمزه‌ی کره‌ای با یخ و خمیر لوبیای قرمز، کیک برنج و آجیل تهیه می شد.

به مرور زمان، انواع میوه و شربت و شیر و خامه نیز به آن اضافه شد. این دسر به عنوان یک دسر تابستانی خنک و خوشمزه در بسیاری از کشورهای دنیا، مخصوصا ژاپن و سنگاپور، طرفداران بی شماری دارد. پات بینگسو یا Patbingsu (팥빙수) به زبان کره‌ای به معنای یخ تراشیده شده با لوبیای قرمز می باشد.

مواد لازم برای تهیه پات بینگسو

برای تهیه این دسر خوشمزه باید مواد زیر را تهیه کنید.

  • 400 گرم تکه های ریز یخ
  • 2 قاشق غذا خوری رب لوبیای قرمز شیرین (در صورت تمایل می توانید بیش از این مقدار استفاده نمایید.)
  • 3 الی 5 قاشق غذاخوری شیر غلیظ (اگر می خواهید دسر خوشمزه تر و خامه‌ای تری داشته باشید می توانید از شیر بیشتری استفاده نمایید.)
  • 80 الی 90 گرم توت فرنگی ورقه ای
  • برش های نازک کیوی 50 گرم 
  • 50 گرم زغال اخته
  • آناناس به میزان دلخواه 
مواد لازم برای تهیه پات بینگسو

در صورت تمایل می توانید یک اسکوپ بستنی با هر طعمی که دوست دارید اضافه کنید.

در صورتی که می خواهید از میوه های متنوعی استفاده کنید می توانید 50 گرم انبه و 50 گرم موز نیز اضافه کنید.

شما می توانید حتی غلات صبحانه (کورن فلکس) نیز به دسر خود اضافه نمایید.

طرز تهیه پات بینگسو

طرز تهیه پات بینگسو

یخ ها را در مخلوط کن قرار دهید و به مدت 20 ثانیه آن ها را خرد کنید تا بافت نرمی پیدا کنند. ابتدا، یخ را در کاسه ای که می خواهید دسر را سرو کنید قرار دهید. سپس مقداری شیر را روی یخ بریزید. در مرحله‌ی بعد، لوبیای قرمز را به مخلوط اضافه نمایید. در ادامه، تمامی میوه های مورد نظر را به ترکیب فوق اضافه نمایید. شما می توانید به صورت لایه لایه مواد را روی یکدیگر بچینید. اما برای زیبایی تنوع ظاهری و همچنین خوشمزگی پات بینگسو، لوبیای قرمز و میوه ها را در کنار هم دیگر با هرگونه تزئینی که مد نظرتان می باشد قرار دهید. در آخر غلات صبحانه را روی تمام دسر بریزید. اکنون، می توانید از دسر خوشمزه‌ی کره‌ای خود لذت ببرید.

جمع بندی

این بود از معرفی سه غذای خوشمزه‌ی کره‌ای که طرز تهیه آن ها را برای شما توضیح دادیم. این غذا ها در صدرجدول خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای کره جنوبی قرار دارند که به دلیل عطر و طعم منحصر به فردی که دارند شهرتشان جهانی می باشد. علاوه بر این، طرز تهیه این غذاها بسیار ساده می باشد و شما می‌توانید با تهیه کردن مواد اولیه این غذاها، به راحتی آن ها را تهیه کنید و از غذای آسیایی خود بی نهایت لذت ببرید.

 

اشتراک گزاری

مطالب پیشنهادی

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات سربرگ در بخش منوی موبایل مشخص کنید.
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.