جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

طرز تهیه پیتزا پپرونی تنوری در منزل

تصویر نویسنده

پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است که در قرن 18 و اوایل قرن 19 میلادی، در ناپولی ایتالیا تهیه می شد. در آن زمان، طرز تهیه پیتزا بسیار ساده بود. مواد تشکیل دهنده پیتزاها، خمیر، نمک، سیر، فلفل، گوجه، پنیر و ریحان بود. این غذا در بین عموم و خصوصا اقشار کم بضاعت جامعه بسیار پر طرفدار بود زیرا غذای ساده و ارزانی بود که هرکسی می توانست آن را تهیه کند.

در سال 1889 میلادی، نمونه اولیه پیتزای مدرنی که ما امروزه می شناسیم، تحت عنوان پیتزا مارگاریتا اختراع شد. زمانی که در کاخ سلطنتی Capodimonte آشپز خلاقی به نام Raffaele Esposito به افتخار بازدید ملکه مارگاریتا از کاخ، پیتزایی متشکل از سس مخصوص، گوجه، پنیر و ریحان که الهام گرفته از سه رنگ پرچم ایتالیا بود و در تنور پخته شده بود، را تهیه کرد که ملکه مارگاریتا از آن بسیار لذت برد و به همین علت این پیتزا به نام ملکه مارگاریتا در تاریخ کشور ایتالیا ثبت شد و در طی چند سال در سرتاسر جهان به شهرت رسید.

در این وبلاگ قصد داریم طرز تهیه پیتزایی خوشمزه و معطر که در خانه می توان آن را درست کرد، آموزش بدهیم. در ادامه به مراحل ساخت خمیر پیتزا و مواد مورد نیاز جهت تهیه پیتزا پپرونی تنوری می پردازیم.

آنچه خواهیم خواند:

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

برای شروع، شما می توانید از انواع آردها مانند آرد سفید یا آرد سبوس گندم و جو استفاده کنید. توجه داشته باشید که هرچه گلوتن آرد بیشتر باشد، نان پیتزای شما ترد تر خواهد شد. بنابراین پیشنهاد می شود که حتما از آرد سبوس دار استفاده نمایید.

طرز تهیه آرد پیتزا

مواد مورد نیاز دو عدد خمیر پیتزا به قطر 30 سانتی متر

  • 350 میلی لیتر آب ولرم
  • آرد سبوس دار 500 گرم
  • مخمر خشک فعال قاشق چایی خوری
  • نمک 2 قاشق چای خوری
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون فرا بکر 2 قاشق غذاخوری

برای تهیه خمیر پیتزا، ابتدا آب ولرم را در کاسه ای بریزید و سپس مخمر را به آن اضافه کنید و به مدت 5 الی 7 دقیقه صبر کنید. مخمر در این حالت شروع به کف کردن می کند. اگر مخمر کف نکرد، احتمالا مخمر فاسد است یا دمای آب نامناسب است. توجه داشته باشید که آب داغ یا سرد منجر به از بین رفتن مخمر می‌گردد.

در مرحله بعد به آردی که الک کردید، شکر، نمک و روغن زیتون فرا بکر را به ترکیب آب و مخمر اضافه کنید. سپس این خمیر را به مدت 7 الی 10 دقیقه ورز دهید. خمیر زمانی حاضر می شود که حالت چسبندگی خود را حفظ کند، اما به دست نچسبد.

در مرحله بعد خمیر را به شکل گرد در بیاورید و داخل کاسه ای که کف آن آغشته به روغن زیتون است بگذارید و خمیر را در آن بگردانید تا همه قسمت های خمیر به روغن آغشته گردد. حال روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و کاسه را به مدت یک ساعت و نیم در جایی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه پیتزا پپرونی تنوری و مواد مورد نیاز آن

  • خمیر پیتزا مرحله قبل
  • 1 عدد پیاز بزرگ رنده شده (اندازه پیازها به سلیقه شما بستگی دارد)
  • فلفل دلمه ای به میزان لازم
  • 550 گرم قارچ ورقه ای
  • 250 گرم ذرت
  • 400 گرم سوسیس پپرونی
  • پنیر موزارلا و پارمسان به میزان دلخواه (مقدار پیشنهادی: 2 فنجان)
  • انواع سس مثل سس گوجه و سس پستو به میزان دلخواه
  • آب یک سوم پیمانه
  • روغن زیتون 2 قاشق چایی خوری
  • انواع ادویه جات مورد نظر (مثل پودر فلفل قرمز، پودر سیر، آویشن و نمک) به میزان دلخواه
  • پونه و ریحان جهت معطر کردن پیتزا
مواد پیتزا

دستور پخت پیتزا پپرونی

برای شروع، شما می توانید از انواع آردها مانند آرد سفید یا آرد سبوس گندم و جو استفاده کنید. توجه داشته باشید که هرچه گلوتن آرد بیشتر باشد، نان پیتزای شما تردتر و کریسپی تر خواهد شد. بنابراین پیشنهاد می شود که حتما از آرد سبوس دار استفاده نمایید.

فر را روشن کرده و روی دما 245 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا فر داغ شود. پیازها را در ماهیتابه با روغن زیتون تفت دهید. رب گوجه و سس دلخواه خود را به همراه پونه و ریحان و آب را داخل ماهیتابه بگذارید و حدود ده دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا سس به غلظت مد نظرتان برسد. خمیر را از کاسه بردارید و به دو نیمه مساوی تقسیم کنید. حال خمیر را بر روی تخته آشپزخانه قرار دهید و به کمک وردنه، آن را صاف کنید؛ به طوری که قطر پیتزا سی سانتی متر شود و ضخامت خمیر پیتزا بیشتر از سه سانتی متر نشود.

در مرحله بعد، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و دو خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید. روی خمیرها را با قلمو آشپزی آغشته به روغن زیتون کنید. سپس سس و پنیر پیتزا را به میزان دلخواه به صورت یکنواخت روی پیتزا پخش کنید و سپس سوسیس پپرونی را روی پیتزا قرار دهید. پیتزا را برای مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر با دمای 245 درجه سانتی گراد بگذارید و وقتی که پنیرهای روی پیتزا طلایی شدند از فر خارج نمایید.

پیتزا پپرونی لذیذ و خوشمزه

نتیجه گیری

برای تهیه پیتزا تنوری خانگی هرچه بهتر و ثبت تجربه ای لذت بخش و بی نظیر، بهتر است که پیتزا به نحوی پخته شود که درجه حرارت فر به طور یکسان و با گردشی مناسب در جریان باشد. اجاق گاز نیو امپریال برند لوازم خانگی دوو با بهره گیری از تکنولوژی جهانی، مانند فن گردش هوای گرم و المنت برقی و همچنین سیستم اندازه گیری دقیق دمای فر باعث می شود که فرایند پخت پیتزای تنوری و خوشمزه به بهترین شکل ممکن پیش برود و تجربه‌ای دلنشین را برای شما به ارمغان بیاورد.

مدت زمان مطالعه 5 دقیقه

اشتراک گزاری

مطالب پیشنهادی

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات سربرگ در بخش منوی موبایل مشخص کنید.
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.