لوگو لوازم خانگی دوو ایران

طرز تهیه کیک مرغ با تمام فوت‌وفن‌ها

کیک مرغ یکی از پیش‌غذاهایی است که به دو شیوه گرم و سرد تهیه می‌شود. کیک مرغ گرم و سرد از نظر مواد اولیه و شیوه آماده‌سازی با یکدیگر تفاوت زیادی دارند. کیک‌ مرغ سرد که قصد داریم دستور تهیه آن را در این مطلب مرحله به مرحله به شما آموزش بدهیم، متداول‌تر از کیک مرغ گرم است.

این غذا انتخاب بسیار مناسبی برای سرو در مهمانی‌ها و جشن‌های شماست. این خوراک در واقع یک نوع ساندویچ مرغ است که به روش‌های مختلف و با مواد اولیه متنوع، بسته به سلیقه و ذائقه خودتان می‌توانید آماده کنید. به دلیل ظاهر کیک‌مانند این خوراک به آن کیک مرغ می‌گویند. کیک مرغ سرد شباهت زیادی به سالاد الویه دارد. برای یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ برای 6 نفر

  • سینه‌مرغ 2 عدد
  • جعفری خردشده نصف لیوان
  • پیازچه خردشده یک لیوان
  • گردو خردشده یک لیوان
  • خیارشور خردشده نصف لیوان
  • سس مایونز یک لیوان
  • ماست چکیده نصف لیوان
  • پنیرخامه‌ای یک بسته
  • نان تست یک بسته
  • تربچه یا کرفس خرد شده نصف لیوان (درصورت دلخواه)
  • پیاز متوسط یک عدد
  • نمک و فلفل به میزان کافی

مرحله اول، آماده‌سازی مواد مورد نیاز برای تهیه کیک مرغ

  • برای شروع سینه‌مرغ‌ها را بشورید و درون قابلمه‌ای با آب کافی روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب کف روی آن را با قاشق جمع کرده و پیاز خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در ادامه اجازه می‌دهید تا خوب بپزد.
  • طی زمانی که مرغ‌ها می‌پزند، جعفری، خیارشور، گردو، تربچه یا کرفس و پیازچه‌ها را ریز خرد می‌کنید.
  • پس از پختن مرغ‌ها، آن‌ها را درون بشقاب بگذارید تا خوب سرد شوند. سپس با کمک چنگال یا دست حسابی خردشان کنید تا با باقی مواد به‌خوبی مخلوط‌ شوند.
  • در یک کاسه سس مایونز، ماست چکیده و پنیر خامه‌ای را با میزان کافی از نمک و فلفل به‌خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را بیرون از یخچال بگذارید تا دمای آن به دمای محیط برسد و موقع آماده کردن کیک با مواد به خوبی ترکیب شده و به خورد نان تست برود.
  • روی یک تخته دورتادور نان تست‌ها را که برشته شده با دقت و تمیز برش بزنید. بهتر است چندتا نان را روی هم گذاشته سپس با چاقوی مخصوص برش نان، برش بزنید. به‌این‌ترتیب به راحتی می‌توانید نان‌ها را به یک اندازه برش بزنید.

مرحله دوم، ترکیب کردن مواد

  • مقدار کافی از سس آماده شده را با مواد خرد شده مخلوط کنید تا حالتی خمیری پیدا کند و مواد کاملاً به سس آغشته شود.
  • در این مرحله بسته به فرمی که می‌خواهید کیک مرغ‌تان به آن شکل باشد، ظرفی به دلخواه انتخاب کنید (می‌توانید به فرم گرد، مستطیل یا مربع کیک مرغ را آماده کنید). دقت کنید ظرفی که انتخاب می‌کنید نباید لبه یا دیواره داشته باشد، زیرا مانع از تزئین دیواره‌های کیک‌تان شده و هنگام برش زدن و سرو آن کار شما سخت می‌شود.
  • یک لایه از نان تستی که قبلاً دور آن‌ها را برش زدیم کف ظرف می‌چینیم، کمی از ترکیب سس، ماست و پنیر خامه‌ای را روی نان پهن کنید. سپس از مخلوط مرغ و باقی مواد روی نان‌ها گذاشته و سطح آن را به‌کمک قاشق یا لیسک صاف کنید و باز روی آن یک لایه نان تست قرار دهید. این روند را تا به‌دست آمدن فرم دلخواه‌تان تکرار‌کنید.

کیک مرغ

  • لایه آخر بهتر است از مواد ترکیب شده باشد تا شکاف بین نان تست‌ها را بپوشاند. سطح کیک و دورتادور آن را با ترکیب مایونزی که آماده کردید به‌کمک لیسک، مانند خامه‌کشی کیک بپوشانید تا کاملاً یک‌دست و صاف شود.

مرحله سوم: تزیین کیک

بعد از آنکه کیک مرغ را آماده کردید نوبت به تزیین آن می‌رسد. برای تزیین این غذا می‌توانید از انواع سبزیجات، مغزیجات یا حتی میوه‌هایی مثل انگور یا سیب استفاده کنید. حتی می‌توانید طعم‌های دلخواه دیگری مثل میگو و سایر مواد را نیز امتحان کنید.

به همین سادگی می‌توانید این پیش غذای خوشمزه را آماده کنید. البته از آنجا که این پیش غذا حاوی مرغ و نان است، می‌توانید آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید.

اشتراک گزاری

مطالب پیشنهادی

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات سربرگ در بخش منوی موبایل مشخص کنید.
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.